Wytwarzany z mleka pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcji jest wykonywana ręcznie.
Wartość energetyczna: 366 kJ/86kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 16 g
mleko pasteryzowane odtłuszczone, kultury bakterii mlekowych
Jak zamawiać?
Zamawiamy poprzez dodanie do koszyka uzupełnionej wartości 0.200 g.(jednej tacki) lub przy zamówieniu większej ilości wpisujemy wielokrotność 200 g ( np: 0.400 0.600 itd.) Waga ostateczna będzie się nieznacznie rożniła ponieważ każda tacka jest o różnej gramaturze. Po zakończeniu zakupów upewnij się czy w koszyku masz poprawną wartość zamówienia.
Życzymy udanych zakupów.
Uwaga!
Produkt nie jest wysyłany firmą kurierską! Dostawy odbywają się transportem chłodniczym tylko w granicach miasta Lublina zgodnie z postanowieniami regulaminu.