Wytwarzany z mleka pasteryzowanego i czystych kultur bakterii, smakiem i kształtem nawiązuje do rękodzieł naszych babć. Ręcznie wylewany w chusty serowarskie. Idealny do kanapek i sałatek.
Wartość energetyczna: 662 kJ/158 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g
Węglowodany: 5,3 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 13,4 g
Sól: 0,1 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowania: tacka styropianowa około 150 -250 g;
mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
Jak zamawiać?
Zamawiamy poprzez dodanie do koszyka uzupełnionej wartości 0.200 g.(jednej tacki) lub przy zamówieniu większej ilości wpisujemy wielokrotność 200 g ( np: 0.400 0.600 itd.) Waga ostateczna będzie się nieznacznie rożniła ponieważ każda tacka jest o różnej gramaturze.
Uwaga!
Produkt nie jest wysyłany firmą kurierską! Dostawy odbywają się transportem chłodniczym tylko w granicach miasta Lublina zgodnie z postanowieniami regulaminu.